Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 2. juuli 2010

Vastamata küsimused

1. Kust alguse saab meie kodumaa. Miks TV3 uudiste ilmateade piirdub Tallinna, Tartu, Pärnu ja Kuressaarega. Kui loogika on suvi = rand, siis miks Tartu? Ja miks mitte Toila, Narva-Jõesuu?

2. Milline seos on kirikul, võidupühal ja jaanipäeval. Paganlikumat püha on võimatu leida ning miks on vaja õnnistada võidupüha tuld kiriklikult?

3. Kas on välja antud seadus, et kõik linnulihatoodete reklaamid peavad olema võimalikult nõmedad? Alles me toibusime Rannamõisa seksistlikust ja labasest rebasest. Siis lükati Talleggi turvalises tootmises varjul olnud kramplikud ja õnnetud töötajad rambivalgusesse. Ja Kikas- kaks rullnokka ja moororatas ?? Wtf. Ok, see on küll kordades parem kui eelmine "kanaarid". Aga kes küll ometi on linnulihatoodete tarbija ja reklaamide sihtgrupp...?

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!